08-533 390 77‬
kundservice@a3d-projektering.se

Kundreferenser

Ta gärna del av de recensioner vi fått av våra kunder

Henry hittade mycket bra lösningar då vi byggde ut vårt hus för att få plats med bastu och ett sovrum till. Han gjorde bygglovshandlingar som godkändes direkt och förfrågningsunderlag som hjälpte oss hitta byggfirma. Hela renoveringen gick väldigt smidigt och resultatet blev fantastiskt. I år har vi anlitat Henry igen för att hjälpa oss med vår köksrenovering och vi har fått ett mycket bra underlag.  Jag kan varmt rekommendera A3D-Projektering och Henry.

Erik Stenman

"Mycket lyckad tillbyggnad"

Henry är en arkitekt som förenar sin höga kompetens som arkitekt med noggrannhet kring detaljer inom själva stilen men också material.  Folk som ser vår utbyggnad som Henry ritade och projektledde för oss tror att den alltid har varit där. Det är ett mycket bra betyg då vi fick till mycket bättre ytor inne men samtidigt med en utbyggnad som smälter in i vårt hus från 1896.  Jag kan rekommendera Henry till alla och är gärna referens.

Henrik Smedberg

"Stilig påbyggnad på sekelskifteshus"

Vi anlitade A3D-Projection för ett uppdrag där vi skulle göra en tillbyggnad av våran villa och är väldigt nöjda.

De gav en rimlig offert och gjorde ett mycket bra jobb utan något som helst trassel.  Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas!

Jesper Andersson

"Bygglovritningar tillbyggnad"

A3D-Projection har absolut bästa arkitekten. Har använt mig av dem vid en totalrenovering av min våning. Våningen är helt ombygd helt i min smak. Väggarna är omdisponerade och sovrummet har fått specialbyggda garderober. Den lilla, lilla hallen har ”fördubblats” tack vare smarta idéer från arkitekten. Jag är supernöjd!

Evelyn Jakobsson

AB Olé, VD