08-533 390 77‬
kundservice@a3d-projektering.se

Om företaget

A3D-Projection är en design- och arkitektbyrå baserad i Stockholm

Natur, Geometri och Arkitektur

Våra projekt omfattar planering och genomförande från skiss till bygguppföljning av olika arkitektuppdrag. Utöver det estetiska utformningen och funktionsplanering, lägger vi stor vikt vid kvalitetstänkande samt ekonomiska och miljömässiga aspekter.

Företaget grundades år 2004 och har idag ett nätverk av olika konsulter som medverkar för att uppnå dina önskemål. Du är välkommen att titta runt och bilda dig en egen uppfattning om våra tjänster.

I vår arbets­pro­cess är du centrum

För att uppnå individens önskemål, bör arkitekten vara känslig nog för olika smaker och uppfattningar. Arkitekturen bör i detta fall förnya våra omgivningar med naturliga och harmoniska lösningar i samförstånd med individen.

Arkitektoniska lösningarna som kommer alltid att vara unika eftersom vi strävar efter att tolka individens unika förhållande till den estetiska utformningen och med hänsyn till hans/hennes egna krav.

 • Henry hittade mycket bra lösningar då vi byggde ut vårt hus för att få plats med bastu och ett sovrum till. Han gjorde bygglovshandlingar som godkändes direkt och förfrågningsunderlag som hjälpte oss hitta byggfirma. Hela renoveringen gick väldigt smidigt och resultatet blev fantastiskt. I år har vi anlitat Henry igen för att hjälpa oss med vår köksrenovering och vi har fått ett mycket bra underlag.  Jag kan varmt rekommendera A3D-Projektering och Henry.

  Erik Stenman, "Mycket lyckad tillbyggnad"

 • Henry är en arkitekt som förenar sin höga kompetens som arkitekt med noggrannhet kring detaljer inom själva stilen men också material.  Folk som ser vår utbyggnad som Henry ritade och projektledde för oss tror att den alltid har varit där. Det är ett mycket bra betyg då vi fick till mycket bättre ytor inne men samtidigt med en utbyggnad som smälter in i vårt hus från 1896.  Jag kan rekommendera Henry till alla och är gärna referens.

  Henrik Smedberg, "Stilig påbyggnad på sekelskifteshus"

 • Vi anlitade A3D-Projection för ett uppdrag där vi skulle göra en tillbyggnad av våran villa och är väldigt nöjda.

  De gav en rimlig offert och gjorde ett mycket bra jobb utan något som helst trassel.  Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas!

  Jesper Andersson, "Bygglovritningar tillbyggnad"